Toiduohutuse PiPi – MAK 2014-2020 Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse tegevusvaldkonnas

vt www. toiduteave.ee

2017. aastal tehti järgmised teabematerjalid ja käsiraamatud:

2018. aastal tehti järgmised teabematerjalid ja käsiraamatud:

Edaspidi tehakse järgmised teabematerjalid ja käsiraamatud:

  • Käsiraamat “Toidu säilimisaja määramine”. Võrguväljaanne (Käsiraamat: toidu märgistamise nõuded)
  • Käsiraamatu uuendamine: liha töötlemine väikekäitlejale
  • Käsiraamatu uuendamine: piim ja piima töötlemine väikekäitlejale
  • Käsiraamatu uuendamine: tera- ja kaunviljade töötlemine väikekäitlejale
  • Hea hügieenitava käsiraamat väikekäitlejale: piim
  • Hea hügieenitava käsiraamat väikekäitlejale: puu- ja köögivili,
  • Hea hügieenitava käsiraamat väikekäitlejale: liha töötlemine
  • Hea hügieenitava käsiraamat väikekäitlejale: eraelamus toidu valmistamine
  • Teabematerjal: toidu jälgitavus ja ohtlikust toidust teavitamine
  • Teabematerjal:  kokkuvõte toidupatogeenidest, nende ohtlikkusest, kasvuparameetritest
  • Teabematerjal: toidu keemilised ohud
  • Teabematerjal: allergeeniohje
  • Teabematerjal: kemikaaliohutus. Toidu käitlemisega seotud aspektid
  • Teabematerjal: pärm- ja hallitusseened toidus
  • Teabematerjal: lisaainete kasutamine
  • Teabematerjal: toitumis- ja tervisealaste väidete esitamine
  • Teabematerjal: nõuded munade tootmisele, käitlemisele ja turustamisele
  • Teabematerjal: gluteenivaba toit
  • Teabematerjal: Campylobacter spp
  • Teabematerjal: Staphylococcus aureus

Teabematerjalide temaatika täieneb