Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Otsekülvi demopäev: eAgronom

29. august 10:00 - 15:00

Free
eAgronomi otsekülvi demopäev tuleb taas!
Sel korral toimub üritus 29. augustil Harjumaal Jüri lähistel. Demopäev hõlmab mitme külvimasina tutvustamist ja töödemo.
▶️ Igale külvikule eraldatakse paari hektari suurune külviala 👉 neid lappe hakkavad pärast demopäeva jälgima meie agronoomilised nõustajad, kes jagavad kasvuhooajal meie blogi vahendusel külvialadel toimuva kohta vahekokkuvõtteid.
🪨 Tänavu valitsevad põllul raskemad tingimused. Seda nii mullastiku, kivisuse ja ka põhu poolest – külvame talinisu talinisu järgi.
✔ Valik külvikuid tulevad ürituse eel kõrvalpõllule ka talirapsi taliodra järgi külvama. Seega saab esimesi tulemusi juba ka demopäeval näha ja hinnata.

✅ Üritusel osalemiseks palume ennast registreerida ja soovijatele läheb osalemine arvesse ka Keskonnasõbraliku majandamise (KSM) koolitusena.

📍 Koguneme põllul. Täpne asukoht: https://maps.app.goo.gl/kcQqejHYaAs93dBJ7?g_st=com.google.maps.preview.copy

Külvikud, mille töödemo näha saab:
🚜 Bednar Directo NO
🚜 Bourgault FMS
🚜 Junkkari D300
🚜 Multiva Forte FX
🚜 Virkar Dynamic DC
🚜 Väderstad Seedhawk 800C
🚜 Horsch Avatar 6.16SD
🚜 Novag TForceplus 650
🚜 Horizon DSX 80-16
🚜 Tanzi Tigon 8.42
🚜 Agrimet Siblija 120 (põhuäke)

Lisaks on üritusel väljas ettevõtte System Separation, kes teevad ülevaate kvaliteetsest mikrogranuleeritud starterväetisest.

Demopäev toimub Mäe Teravili OÜ põldudel. Nad majandavad pea 1200 hektaril Harjumaal ja kasvatavad nii teravilju, rapsi, hernest kui ka uba. Ettevõttes on aastate jooksul vähendatud ka mullaharimist. Kuna enamasti tegutsetakse paepealsetel muldadel, kus huumuskiht on õhuke, sobib otsekülv antud ettevõtte jaoks väga hästi.

Üritust korraldame koostöös Mäe Teravili OÜ, Maaelu Teadmuskeskuse (METK) ja System Separation OÜ-ga. Tehnika väljapaneku eest hoolitsevad: A. Tammel AS, Agri Partner OÜ, Agriland OÜ, Agrimet OÜ, Baltic Agro Machinery AS, Crocus OÜ, GP Baltic OÜ, Mäemõisa OÜ, Tatoli AS, Väderstad OÜ.

Kohtume otsekülvi demopäeval!

⬇️ ⬇️ ⬇️

🌱 Tule kindlasti ka meie vahekultuuride põllupäevale, mis toimub 3. oktoobril Farmer Tõnise põldudel Jõgevamaal!

Registreeru ka sellele üritusele: https://fienta.com/et/eagronomi-vahekultuuride-pollupaev-2024

EU_kaasrahastus_logo