Infopäev “HACCP-põhise enesekontrollisüsteemi loomine, juurutamine ja alalhoidmine”
17. nov. 2014
Tartumaa
Tartu, Eesti Maaülikool (Kreutzwaldi 56/1 ruum 303, Tartu)
Tartumaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1.1 raames infopäeva
HACCP- PÕHISE ENESEKONTROLLISÜSTEEMI LOOMINE, JUURUTAMINE JA ALALHOIDMINE
Sihtrühm põllumajandustoodete tootmise, toidutootmise, töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg- ja koht esmaspäev, 17.11.2014 Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1 ruum 303, Tartu
Teemad
– enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus
– HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi
– töörühma koostamine, toote kirjelduste, toorainelehtede ja tehnoloogilise skeemi koostamine
– ohtude analüüs, ennetavate abinõude määramine
– riskihindamise põhimõtted
– KKPde, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine
– seire kehtestamine
– HACCP süsteemi dokumenteerimine, süsteemi tõestus, auditeerimine
Õppejõud Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatusinstituudi lektor
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 kohvipaus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv piiratud,
VAJALIK EELREGISTREERIMINE Maaülikooli avatud ülikooli
tel 731 3175, 731 3275, 731 3174
või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Infopäeva korraldamist toetab Euroopa Liit.
Eesti Maaülikooli Avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
avayl[A]emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1-304;306
51014 Tartu