sündmus on möödas
Infopäev „Kuidas parandada lihaveiste nuuma- ja lihaomadusi“.
20. märts 2013
Raplamaa
Teoreetiline osa algusega 11.00 Märjamaa baaris Ruut nr 66 (Pärnu mnt. 44). Praktiline osa Märjamaa lihatööstuses.
Raplamaa
Infopäeva teemad
Miks nuumatakse veiseid ja mis on nende nuumaomadused.
Kuidas veiseid nuumata.
Mis on lihajõudlus, kuidas seda hinnatakse.
Tegurid, millest sõltuvad nuumamise tulemus ja lihajõudlus.
Lihakombinaatides hinnatakse loomade rümba ja liha kvaliteeti.
Farmides hinnatakse nuumloomade konditsiooni ja lihaste arengut.
Konsulent Aigar Suurmaa, aigar.suurmaa@mail.ee; 5330 1024.
Soovitav eelregistreerimine ttl@kodu.ee või 736 6955.