Tootmine ja kvaliteet
- Sündmused
- Tootmine ja kvaliteet
Infopäev veebis: maheliha kvaliteet ja turundus
Veebis , EestiMahepõllumajanduse Koostöökogu korraldab 11. novembril kell 11.30 - 14.45 veebis välislektoriga infopäeva, mille [...]
Videoseminar „Kampülobakterid toidupatogeenina“
Veebis , EestiKampülobakter (Campylobacter spp.) on kõige sagedasem toidutekkeliste bakteriaalsete gastroenteriitide põhjustaja Eestis [...]
EPKK toidukvaliteedi infopäev
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab Toidukvaliteedi infopäeva Aeg: 28. november 2022 kell [...]
Kvaliteedikavade õppereis Inglismaale
Muu , EestiMahepõllumajanduse Koostöökogu korraldab 6.-8. detsembril 2022 kolmepäevase lihaveisekasvatajatele suunatud kvaliteedikavade rakendamist puudutava õppereisi Inglismaale. Tutvutakse kvaliteedikavaga […]
Toiduhügieen ja -ohutus, algaste (veebipõhine õpe)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Lektor Katrin Laikoja annab baasteadmised […]
Listeria monocytogenes`e kontroll ja ohje toidukäitlemisel (veebipõhine kursus))
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Mati Roasto koolitus annab [...]
Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Lektorid: Mati Roasto ja Katrin [...]
Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Katrin Laikoja koolitus annab ülevaade [...]
Toidu kestvuskatsed ning tõese säilimisaja määramine (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Mati Roasto koolitus annab [...]
EPKK konverents “Piimafoorum 2023”
Järvamaa Järvamaa, EestiEesti Põllumajandus-Kaubanduskoda kutsub osalema konverentsil „Piimafoorum 2023“ Aeg: 12. aprill […]
Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Katrin Laikoja koolitus on mõeldud […]
Tootmishügieeni tagamine toidu käitlemisel (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Mati Roasto koolitus annab […]
Koolitus veebis: BRC Food Safety standard
Veebis , EestiEesti Toiduainetööstuse Liit korraldab ja Osaühing TJO Konsultatsioonid viib läbi [...]
Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Mati Roasto koolitus aitab tõsta [...]
Keemilised ohud toidus (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab […]
Infopäev “Taastuvenergia väiketööstuses” – LÜKKUB EDASI
LäänemaaInfopäeval püüame informatiivselt ja lihtsalt anda ülevaate taastuvenergiast ja selle kasutamise võimalustest. Mõned teemad, mida infopäeval käsitletakse: erinevad päikesepaneelide lahendused, ühendamine võrku, võrku müümine, energia salvestamine ja kogemuslood.
Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Katrin Laikoja koolitus annab toidukäitlejatest […]
Koolitus 15.-16.05 Tallinnas siseaudiitoritele
TallinnEesti Toiduainetööstuse Liit korraldab ja Osaühing TJO Konsultatsioonid viib läbi [...]
Salmonella spp ja kampülobakterid toidupatogeenina (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Mati Roasto koolitus tõstab [...]
Patogeenide algallikate väljaselgitamine toidukäitlemise ettevõtetes (veebipõhine õpe)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Mihkel Mäesaare koolitus annab ülevaate […]