Turundus
- Sündmused
- Turundus
Infopäev veebis: Toiduohutuskultuuri kujundamine ja hindamine toidukäitlemisettevõttes
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT JAOTUSMATERJALID: https://toiduteave.ee/infopaev-30-09-2022-veebis-toiduohutuskultuur/ Toiduhügieeni määruses 852/2004 […]
Õppereis: Leedu Vabariiki ja messile – “Made in Lithuania 2022”
2021. aastal alustasid PRIA ja Maaeluministeerium koos Marketingi Instituudiga Eesti […]
Koolitusprogramm: Ekspordi ABC “III moodul”
Veebis , EestiEkspordi ABC on osa programmist Ekspordivägi, mille eesmärk on kasvatada […]
Toiduhügieen ja -ohutus, algaste (veebipõhine kursus)
Täpsem info ja registreerumine SIIT Katrin Laikoja koolitus annab baasteadmised […]
Keemilised ohud toidus (veebipõhine kursus)
Täpsem info ja registreerumine SIIT Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab […]
Infopäev-veebiseminar: “Koostöö ekspordis – toimivad koostöömudelid välisturgudele jõudmiseks”
Veebis , EestiInfopäev-veebiseminar toimub programmi Ekspordivägi raames, mille eesmärk on kasvatada Eesti […]
Koolitusprogramm: Ekspordi ABC “IV moodul”
Veebis , EestiEkspordi ABC on osa programmist Ekspordivägi, mille eesmärk on kasvatada [...]
Koolitusprogramm: Ekspordi ABC “V moodul”
Veebis , EestiEkspordi ABC on osa programmist Ekspordivägi, mille eesmärk on kasvatada [...]
Koolitusprogramm: Ekspordi ABC “VI moodul”
Veebis , EestiEkspordi ABC on osa programmist Ekspordivägi, mille eesmärk on kasvatada [...]
Infopäev-veebiseminar: “Koostöö müügis- 6 õpetlikku kogemuslugu eksportturgudelt”.
Veebis , EestiInfopäev-veebiseminar toimub programmi Ekspordivägi raames, mille eesmärk on kasvatada Eesti [...]
Infopäev veebis: maheliha kvaliteet ja turundus
Veebis , EestiMahepõllumajanduse Koostöökogu korraldab 11. novembril kell 11.30 - 14.45 veebis välislektoriga infopäeva, mille [...]
Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiSeoses õppejõud Katrin Laikoja haigestumisega, LÜKKUB KOOLITUS 4. novembrilt EDASI [...]
“Kõlblik kuni” või “Parim enne” (veebipõhine kursus)
Professor Mati Roasto koolitus annab ülevaate toidu säilimisaja märgistamise suundumustest ning seostest toiduohutuse ja -kvaliteedi tagamisel.
EPKK infopäev “Toidu märgistamise ABC”
Veebis , EestiEesti Põllumajandus-Kaubanduskoda koostöös Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonnaga korraldab infopäeva, kus käsitletakse [...]
Infopäev veebis: Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes
Veebis , EestiJAOTUSMATERJALID LEIATE SIIT: https://toiduteave.ee/infopaev-25-11-2022-veebis-toidupettuste-ennetamine/ Täpsem info ja registreerumine SIIT Infopäev [...]
Koolitusprogramm: Tõhus müük “I moodul”
Veebis , EestiKoolitusprogramm “Tõhus müük” on üks osa programmist Ekspordivägi, mille eesmärk [...]
Koolitusprogramm: Tõhus müük “II moodul”
Veebis , EestiKoolitusprogramm “Tõhus müük” on üks osa programmist Ekspordivägi, mille eesmärk [...]
Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Katrin Laikoja koolitus annab ülevaade [...]
Lisaained toidus (veebipõhine kursus)
Täpsem info ja registreerumine SIIT Professor Tõnu Püssa koolitus pakub [...]
Koolitusprogramm: Tõhus müük “III moodul”
Veebis , EestiKoolitusprogramm “Tõhus müük” on üks osa programmist Ekspordivägi, mille eesmärk […]