Koolitus Kala ja kalatoodete ohutus ning tootmishügieen
13. jaan. 2017
Eesmärk:
Saada ülevaade kalakäitlemisettevõtete tootmishügieenist, kala ja kalatoodetega seonduvatest olulisematest patogeenidest ning keemilistest ohtudest, tutvuda tootmiskeskkonnast proovide võtmise üldpõhimõtetega ja L.monocytogenes proovide võtmisega.
Käsitletavad teemad:
– kala ja kalatoodetega seonduvad olulisemad patogeenid;
– kala ja kalatoodetega seonduvad keemilised ohud;
– kalakäitlemisettevõtete tootmishügieen;
– tootmiskeskkonnast proovide võtmise üldpõhimõtted;
– L. monocytogenes suhtes proovide võtmine.
Õpiväljund:
Koolitusel osalenu on saanud ülevaate
kalakäitlemisettevõtete tootmishügieenist
kala ja kalatoodetega seonduvatest olulisematest patogeenidest ning keemilistest ohtudest
on tutvunud
tootmiskeskkonnast proovide võtmise üldpõhimõtetega ja
L.monocytogenes proovide võtmisega
Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30-12.00 paus
12.00-13.30 õppetöö
13.30-13.45 paus
13.45-15.15 õppetöö
15.15 – 15.30 paus
15.30 – 16.15 õppetöö
Hind: 65 eurot
Vajalik eelregistreerimine, lähem teave: https://ois.emu.ee/pls/ois/!tere.tulemast?leht=OK.AY.VP&id_ay_programm=5262&id_ay_toimumine=9064&systeemi_seaded=3,1,12,1,