sündmus on möödas
Täienduskoolitus: Toidu mikrobioloogilise ohutuse tagamine
9. märts 2017
Sihtrühm:
Põllumajandustoodete tootjad ja töötlejad.
NB! Tegevusest võivad osa võtta sihtrühma kuulujad üle Eesti.
Sisu:
Toiduainete mikrobioloogia olulisus;
Mikroorganismide grupeerimine;
Mikrobioloogilise toiduohutuse tagamine;
Mikrobioloogilised toiduohutuskriteeriumid;
Mikrobioloogilised tootmisprotsessi hügieenikriteeriumid;
Soovituslikud toidu mikrobioloogilised piirväärtused;
Toidu mikrobioloogiline säilivus.
Toiduainete mikrobioloogia olulisus;
Mikroorganismide grupeerimine;
Mikrobioloogilise toiduohutuse tagamine;
Mikrobioloogilised toiduohutuskriteeriumid;
Mikrobioloogilised tootmisprotsessi hügieenikriteeriumid;
Soovituslikud toidu mikrobioloogilised piirväärtused;
Toidu mikrobioloogiline säilivus.
Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.45 paus
11.45 – 13.15 õppetöö
13.15 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö
15.15 – 15.30 paus
15.30 – 16.15 õppetöö
Koolitus on sihtrühma kuulujale tasuta.
Registreerumine ja lähem info maaülikooli avatud ülikooli kodulehel:
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/priauler2016/
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51014 Tartu, tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844 või e-post: avayl@emu.ee