Tasuta infopäev: Piima ja piimatoodete ohutust ja kvaliteeti mõjutavad tegurid
29. nov. 2018
PÄEVAKAVA
9.30-10.00 Registreerimine, hommikukohv
10.00-10.45 Toorpiima kvaliteet – piima laapumisomadused. Merike Henno, PhD
10.45-11.00 Kohvipaus
11.00-11.45 Toorpiima kvaliteet – piimarasva rasvhapped. Merike Henno, PhD
11.45-13.00 Keemilised terviseohud piimas ja piimatoodetes. Tõnu Püssa, PhD
13.00- 13.45 Lõuna
13.45-14.30 Psührotroofsed bakterid, nende mõju piima ja piimatoodete kvaliteedile ning ohutusele. Priit Elias, PhD
14.30 -14.45 Kohvipaus
14.45-15.30 Klostriidid, nende mõju piima ja piimatoodete kvaliteedile ning ohutusele. Priit Elias, PhD
15.30- 16.00 Arutelu, küsimustele vastamine
Infopäevad toimuvad MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse tegevusvaldkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.
Infopäev on tasuta. Osa võivad võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud.
Täpsem info ja registreerumine: https://toiduteave.ee/infopaev-29-11-2018-tartus-piima-ja-piimatoodete-ohutust-ja-kvaliteeti-mojutavad-tegurid/
Lisainfo: info@toiduteave.ee