EPKK Infopäev “Trendid toidutootmises”
4. okt. 2023 10:00 - 13:00
TasutaEesti Põllumajandus-Kaubanduskoja infopäev „Trendid toidutootmises”
Aeg: 4. oktoober, kell 10.00 – 13.00
Koht: Veebikeskkond ZOOM
Infopäeva salvestust on võimalik vaadata SIIN
Infopäeval räägime tänapäeva toidutootmise olulisimatest trendidest ja tulevikusuundadest. Käsitleme uudse seenetööstuse plaane, roheinnovatsiooni, biokompetentsikeskuse arengut toidu- ja toidulisandite tootmises ning ettevõtja kogemuslugu tootmisjääkide väärindamisest ja uute trendide loomisest. Lisaks kuuleme EL seisukohtadest ja arengutest kunstliha, GMO ja uute toodete osas. Ootame põnevaid arutelusid, mis aitavad mõista toidutööstuse suundumusi ja innovatsiooni.
PÄEVAKAVAS*
- Shroomwelli arengu plaanid järgides tuleviku toidu- ja roheinnovatsiooni trende. Siim Kabrits, Shroomwell OÜ asutaja
- BioCC uudsed teadus- ja arendussuunad toidu ja toidulisandite tootmises. Liis Lutter, BioCC OÜ teadur
- FIBES´i lugu – uued suunad KODASe tooteportfellis. Ingmar Nõmmann, FIBES´i projektijuht
- Euroopa Liidu uuendtoidu määrus. Dr Takis Daskaleros, ELi Tervise ja Toiduohutuse Peadirektoraadi toiduainete töötlemise tehnoloogiate ja uuendtoitude osakonna ametnik (sünkroontõlge eesti keelde)
*Korraldajal on õigus teha päevakavas muudatusi.
Sündmus toimub MAK 2014-2020 „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ raames. Rahastamisallikas: Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).
Infopäev on tasuta ja sellest võivad osa võtta kõik huvitatud isikud. Osalemine on vähese tähtsusega abi (VTA), abisumma ühe osavõtja kohta arvutatakse osavõtjate lõpliku arvu järgi, kuid see ei ületa 400 eurot.
Ettevõtte esindajana osalejale on infopäev tasuta, kui ettevõttel on piisavalt vähese tähtsusega abi (VTA) jääki. Ettevõtja peab pidama tekkepõhist arvestust VTA kasutamise üle. VTA vaba jääki saab kontrollida ka veebilehelt https://fin.ee/riigihanked-riigiabi-osalused-kinnisvara/riigiabi
Lisainfo: Helen Orutar, EPKK projektijuht, e-mail: helen@epkk.ee, tel: 5353 4329