Infopäev: mahetootmine ja töötlemine
21. dets. 2016
Eesti Maaülikool korraldab 21. detsembril Tartus maheliha tootmise ja töötlemise teemalise infopäeva.
Aeg: 21. detsember 2016, kell 10-15.
Asukoht: Kreutzwaldi 62, ruum A201 (II korrus), Eesti Maaülikool, Tartu
Kava
10.00 Maheloomakasvatus Eestis
10.20 Lihatöötlemise hügieeninõuded ja toiduohutus. Lihatoodete säilimisaegade määramise põhimõtted.
12.30 Kohvipaus
12.45 Lihalõikus, singi ja suitsuvorsti valmistamine
15.00 Lõpp
Lektorid on Elen Peetsmann, Mati Roasto ja Riina Soidla.
Infopäev läheb arvesse mahepõllumajandusliku tootmise toetuse saamise kohustusliku koolitusena (6 tundi).
Infopäeval osalemine on tasuta. Osalemiseks on vajalik eelregistreerimine hiljemalt 19. detsembriks siin: https://goo.gl/forms/KIFoDXMlI6m82tnU2 (eelistatult) või telefonil 53044003. Kohtade arv on piiratud!
Infopäev toimub "Teadmussiirde pikaajaline programm mahepõllumajanduse tegevusvaldkonnas" raames, toetab Euroopa Liit.