Infopäev: Mikrobioloogia, õiged töövõtted analüüside teostamisel
1. nov. 2018
Infopäev „Mikrobioloogia, õiged töövõtted mikrobioloogiliste analüüside teostamisel. Mahlad, marjad, joogid, pagaritooted.“
Infopäeva korraldab BioCC OÜ. Loengute ja praktilise osa läbiviijad on Epp Songisepp ja Liina Kuus.
PÄEVAKAVA
10.00-12.00 Mahlad, marjad, joogid
Proovivõtukava
Analüütilised standardmeetodid, seadusandlus
Mikrobiloogilised kriteeriumid ja nende kohaldamise etapid
Toiduohutuskriteeriumid / protsessi hügieenikriteeriumid
Paralleelselt toimub praktiline osa laboris (pagaritooted):
Mikrobioloogiliste analüüside teostamine vastavalt kehtivatele standarditele (proovide võtmine, säilitamine, transportimine, teostamine ja utiliseerimine, olulised patogeenid).
12.00-12.15 Kohvipaus
12.15-13.30 Pagaritooted
Proovivõtukava
Analüütilised standardmeetodid, seadusandlus
Mikrobiloogilised kriteeriumid ja nende kohaldamise etapid
Toiduohutuskriteeriumid / protsessi hügieenikriteeriumid
Paralleelselt toimub praktiline osa laboris (mahlad, marjad, joogid):
Mikrobioloogiliste analüüside teostamine vastavalt kehtivatele standarditele (proovide võtmine, säilitamine, transportimine, teostamine ja utiliseerimine, olulised patogeenid, juuretised).
13.30-14.30 Lõuna
14.30-15.15 Jätkub: Pagaritooted. Paralleelselt praktiline osa laboris (mahlad, marjad, joogid).
15.15-16.00 Arutelu, küsimustele vastamine
Infopäevad toimuvad MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse tegevusvaldkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.
Infopäevadest võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud.
Registreerumine: https://toiduteave.ee/
Lisainfo: info@toiduteave.ee