Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Infopäev: Mikrobioloogia, õiged töövõtted analüüside teostamisel

1. nov. 2018

Infopäev „Mikrobioloogia, õiged töövõtted mikrobioloogiliste analüüside teostamisel. Mahlad, marjad, joogid, pagaritooted.“

Infopäeva korraldab BioCC OÜ. Loengute ja praktilise osa läbiviijad on Epp Songisepp ja Liina Kuus.

PÄEVAKAVA

10.00-12.00    Mahlad, marjad, joogid

Proovivõtukava

Analüütilised standardmeetodid, seadusandlus

Mikrobiloogilised kriteeriumid ja nende kohaldamise etapid

Toiduohutuskriteeriumid / protsessi hügieenikriteeriumid

Paralleelselt toimub praktiline osa laboris (pagaritooted):

Mikrobioloogiliste analüüside teostamine vastavalt kehtivatele standarditele (proovide võtmine, säilitamine, transportimine, teostamine ja utiliseerimine, olulised patogeenid).

12.00-12.15    Kohvipaus

12.15-13.30   Pagaritooted

Proovivõtukava

Analüütilised standardmeetodid, seadusandlus

Mikrobiloogilised kriteeriumid ja nende kohaldamise etapid

Toiduohutuskriteeriumid / protsessi hügieenikriteeriumid

Paralleelselt toimub praktiline osa laboris (mahlad, marjad, joogid):

Mikrobioloogiliste analüüside teostamine vastavalt kehtivatele standarditele (proovide võtmine, säilitamine, transportimine, teostamine ja utiliseerimine, olulised patogeenid, juuretised).

13.30-14.30    Lõuna

14.30-15.15   Jätkub:  Pagaritooted. Paralleelselt praktiline osa laboris (mahlad, marjad, joogid).

15.15-16.00    Arutelu, küsimustele vastamine

 

Infopäevad toimuvad MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse tegevusvaldkonnas“ raames, läbiviimist toetab Euroopa Liit.

Infopäevadest võivad osa võtta kõik valdkonnas tegutsevad või sellest huvitatud isikud. Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 72 eurot ühe osaleva inimese kohta. Osalemine on tasuta, kui ettevõtte vähese tähtsusega abi määr ei ole ületatud.

Registreerumine: https://toiduteave.ee/

Lisainfo: info@toiduteave.ee

MAK_logo