Infopäev “Toiduohutuse õigusaktid”
21. märts 2017
Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldab kaks infopäeva teemal "Toiduohutuse õigusaktid".
Käsitletakse erinevaid uusi toiduohutuse õigusakte. Ettekandeid teevad ja küsimustele vastavad Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna ametnikud.
Infopäevad toimuvad 21. märtsil Tallinnas, Kreutzwald hotelli konverentsisaalis ning 22.märtsil Tartus, Kantri hotelli konverentsisaalis.
Infopäevad on sihtrühmale tasuta. Sihtrühmaks on toidu tootmise ja töötlemisega ning toidu töötlemisega tegelevad füüsilised isikud ja ettevõtted (v.a kala- ja kalatoodete valdkond). Tegemist on vähese tähtsusega abiga, abisumma on 70 eurot ühe osaleva inimese kohta.
Infopäevad toimuvad MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm toiduohutuse valdkonnas“ raames.
Päevakava:
10.00-10.30 Kogunemine, registreerimine, hommikukohv
10.30–11.30 Akrüülamiid. Maia Radin, toidujärelevalve büroo juhataja
11.30-12.00 Uuendtoit. Ebe Meitern, toidu üldnõuete büroo peaspetsialist
12.00–12.30 Ametlik kontroll. Martin Minjajev, toiduohutuse osakonna juhataja
12.30-13.15 Lõuna
13.15-14.15 Toitumisalase teabe esitamine. Toidu päritolu või lähtekoha esitamine. Külli Johanson, toidu üldnõuete büroo peaspetsialist
14.15-14.45 Toiduga kokkupuutuvad materjalid ja esemed. Vastavusdeklaratsioon. Külli Suurvarik, toidu üldnõuete büroo peaspetsialist
14.45-15.15 Kohvipaus
15.15-16.15 Hügieeninõuete ja toiduseaduse planeeritavad muudatused. Ingrid Vesmes, toiduhügieeni büroo juhataja
Registreerimine: https://goo.gl/forms/a4b01AyPB02PyLaz2
Kohtade arv on piiratud. Palume registreeruda hiljemalt 16. märtsiks ja registreerumise korral kindlasti osaleda või vabastada koht teistele soovijatele.
Info: inge@toiduliit.ee, tel 6 484 978