Koolitus “Toidu mikrobioloogia ja säilivusajad”
4. dets. 2015
Tartumaa
Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, ruum 303
Tartumaa
TOIDU MIKROBIOLOOGIA JA SÄILIVUSAJAD
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: reede, 04.12.2015, Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, tehnikamaja, ruum 305
Õppeteenustasu: 59 EUR (sisaldab õppetööd, õppematerjali, lõunapausi, tõendit)
Teemad:
• mis on toidu säilimisaeg?
• kehtiv seadusandlus ja praktika;
• kestvuskatsete tegemise kord;
• erinevad proovivõtukavad ja nende rakendamine praktikas;
• mikroorganismide kasvu mõjutavad seesmised ja välised tegurid;
• ohtude analüüsi teostamine ning selle seos säilimisaja määramisega;
• erinevates toidugruppides esinevad mikroorganismid ja nende võimalikud arvukused toidu
säilimisaja jooksul.
Õppejõud
Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi toiduhügieeni osakonna juhataja
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Õppeteenustasu saab näidata tuludeklaratsioonis koolituskuluna.
Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine
maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3275; 731 3175; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressilhttp://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/