Koolitus “Toidu sensoorne analüüs”
16. okt. 2015
Tartumaa
Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, ruum 303
Tartumaa
TOIDU SENSOORNE ANALÜÜS
Sihtrühm: toidu tootjad või töötlejad
Toimumisaeg: reede, 16.10.2015
Toimumiskoht: Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/5 (ruum 123), Tartu
Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Käsitletavad teemad:
- Sensoorika mõiste ja terminoloogia
- Toidu kvaliteedinäitajad ja organoleptilised omadused
- Toidu organoleptiliste omaduste tajumine
- Toidu sensoorse analüüsi meetodid
- Hindajate valiku põhimõtted
- Katseruumidele esitatavad nõuded
- Praktiline osa: meeleorganite tundlikkuse testimine
Õppejõud:
Riina Soidla, mag (teh), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Leno Mätas, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi keemik
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 paus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö
Koolitustasu on 50 eurot
VAJALIK EELREGISTREERIMINE avatud ülikooli tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/