sündmus on möödas
Täienduskoolitus: Toidu pakendamine, toiduohutuse tagamine ja toidualase teabe esitamine tarbijale
22. sept. 2017
Sihtrühm: Põllumajandustoodete tootjad ja töötlejad.
Sisu:
Koolitusel osalenu on tutvunud:
– toidu pakendamise viisidega;
– pakendi disaini ja kujundusega;
– toidu märgistamise seadusandlusega (Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrus (EÜ) nr 1169/2011)
ning on kursis pakendatud toidu mikrobioloogilise, füüsikalise ja keemilise ohutusega (lisaained, allergeenid, toiduga kokkupuutuvad materjalid).
Koolitusel osalenu on tutvunud:
– toidu pakendamise viisidega;
– pakendi disaini ja kujundusega;
– toidu märgistamise seadusandlusega (Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrus (EÜ) nr 1169/2011)
ning on kursis pakendatud toidu mikrobioloogilise, füüsikalise ja keemilise ohutusega (lisaained, allergeenid, toiduga kokkupuutuvad materjalid).
Näiteid lihatööstusest.
Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 paus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Koolitus on sihtrühma kuulujale tasuta.
Registreerumine ja lähem info maaülikooli avatud ülikooli kodulehel:
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/priauler2016/
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51014 Tartu, tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844 või e-post: avayl[A]emu.ee