Toidu kvaliteedi hindamine: tootearendus, toote kirjeldamine ja sensoorne analüüs tootegruppide kaupa
30. juuni 2020
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab kaks infopäeva teemal „Toidu kvaliteedi hindamine: tootearendus, toote kirjeldamine ja sensoorne analüüs tootegruppide kaupa“ VII-VIII
Toimumise aeg:
30.06.2020 kell 11 Toidu kvaliteedi hindamine ja sensoorne analüüs_VII
02.07.2020 kell 11 Toidu kvaliteedi hindamine ja sensoorne analüüs_VIII
Toimumise koht: Tallinna tehnikaülikooli Loodusteaduste maja Akadeemia tee 15 Tallinn
Infopäeva kestvus on 4 akadeemilist tundi
Lektor: emeriitprofessor Raivo Vokk
Infopäev koosneb teoreetilisest ja praktilisest osast
Praktiline osa käsitleb infopäeva teoreetilises osas käsitletud toodete kvaliteediomaduste praktilist määramist ja hindamist.
Saadav abi on riigiabi või vähese tähtsusega abi.
Lisainfo saamiseks palume saata e-mail Evi Randpere evi@epkk.ee .
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab kaks infopäeva teemal „Toidu kvaliteedi hindamine: tootearendus, toote kirjeldamine ja sensoorne analüüs tootegruppide kaupa“ VII-VIII
Toimumise aeg:
30.06.2020 kell 11 Toidu kvaliteedi hindamine ja sensoorne analüüs_VII
02.07.2020 kell 11 Toidu kvaliteedi hindamine ja sensoorne analüüs_VIII
Toimumise koht: Tallinna tehnikaülikooli Loodusteaduste maja Akadeemia tee 15 Tallinn
Infopäeva kestvus on 4 akadeemilist tundi
Lektor: emeriitprofessor Raivo Vokk
Infopäev koosneb teoreetilisest ja praktilisest osast
Praktiline osa käsitleb infopäeva teoreetilises osas käsitletud toodete kvaliteediomaduste praktilist määramist ja hindamist.
Saadav abi on riigiabi või vähese tähtsusega abi.
Lisainfo saamiseks palume saata e-mail Evi Randpere evi@epkk.ee .