„VIII TOIDUAINETÖÖSTUSE AASTAKONVERENTS“
22. apr. 2014
Harjumaa
Tallinn, Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskus (Liivalaia 33, Tallinn)
Harjumaa
Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldab konverentsi
„VIII Toiduainetööstuse aastakonverents“
3 olulist K-d: kvaliteet, kommunikatsioon, kogemus,
mis toimub 22. aprillil Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses (Liivalaia 33, Tallinn).
Päevakava koos läbiviijate nimedega:
9.00 – 10.00 Registreerimine, hommikukohv, toodete degusteerimised
10.00 – 10.05 Sissejuhatus, Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp
10.05 – 10.15 Pöördumine, Toiduliidu volikogu esimees Enn Kunila
I sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MAJANDUSKESKKOND Moderaator Sirje Potisepp*
10.15 – 10.45 Toiduainetööstuse roll ja tähtsus Eesti majanduses, Põllumajandusminister Ivari Padar
10.45 – 11.25 Maailm, Eesti ja toiduainetööstus, Majandusekspert Maris Lauri
11.25 – 11.55 Praktiline kogemuslugu toiduainetöösturilt, AS Vaasan Grupp AS Hanzas Maiznicas direktor Ants Promann
11.55 – 12.00 I sessiooni kokkuvõte – moderaator
12.00 – 13.00 Lõuna, fuajees toodete degusteerimised
13.00 – 14.00 “Eesti Parim Toiduaine 2014” väljakuulutamine, võitjate autasustamine;
Juubelikulla väljakuulutamine;
Toiduliidu parimate eksportivate ettevõtete tunnustamine
Tseremoonial osaleb põllumajandusminister Ivari Padar
II sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MÕJUTEGURID – PR ja toidutööstuse arengud maailmas,
Moderaator: Katre Kõvask
14.10 – 14.50 Kommunikatsioonist ja turundusest, Hill+Knowlton Strategies esindaja Glen Hodgson 14.50 – 15.30 Toiduainetööstuse arengud maailmas, FoodDrinkEurope direktriss Mella Frewen
15.30 – 15.45 Tervislik paus, toodete degusteerimised
15.50 – 16.15 Toitumissoovituste uuendamisest Eestis, Tervise Arengu Instituudi toitumisekspert
Tagli Pitsi
16.15 – 16.50 Diskussioonivoor*: Keda tarbija usub!?
16.50 – 17.00 Lõppsõna ja kokkuvõte – moderaator
Lisainfo JA REGISTREERUMINE on Toiduliidu kodulehel: www.toiduliit.ee